Általános és céginformációk

 

Cégadatok

Társlapok

Hobbilapok

Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A fórum használatával kapcsolatos nyilatkozat

 

Cégadatok

 

Pénzes László

RESIDENCIAL LOS ROSALES PISO Nº45 

C/ ISLA DE LA GRACIOSA Nº 29

38611 SAN ISIDRO

GRANADILLA

Tenerife

España

 

Pénzes László lakcímkártyája

 

Pénzes László lakcímkártyája

 

Társlapok

 

www.gitariskola.hu

www.music-instrument-guitar.org

www.basszusgitar-gitariskola.hu

www.folkgitar-gitariskola.hu

www.free-online-metronome.com

www.music-instrument-guitar.com

www.gitaroktatas.hu

www.zongora-zongoraiskola.hu

Hobbilapok

 

www.nunchaku-nunchakuiskola.hu

www.informatika-programozas.hu

Jogi nyilatkozat

 

A www.gitariskola.hu honlapra és társlapjaira való belépéssel Ön elfogadja az alábbi jogi feltételeket, még abban az esetben is, amennyiben Ön nem az oldal regisztrált felhasználója:

 1. A honlapokon található összes tartalom a Pénzes-féle Gitáriskola tulajdona.

 2. A Pénzes-féle Gitáriskola fenntart minden, a honlapok bármely részének bármilyen módszerrel, vagy technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos szerzői vagy informatikai jogot.

 3. A honlapokhoz tartozó oldalak tartalmának szerzői jogait és informatikai kialakítását az EU-törvények védik.

 4. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása, lementése, módosítása, értékesítése. Ez vonatkozik bármely szövegre, grafikára, fotóra, audio-, vagy videoanyagra, programra, stb.

 5. A szerző(k) a honlapok más, a HTML-től eltérő adatformátumba való konvertálását nem engedélyezik.

 6. A honlapokról értesüléseket átvenni csak a forrásra való teljes hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy 1. az átvevő nem módosítja az eredeti információt, 2. a forrásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti, ennek szabványos formátuma a következő: domainnév-fejezetcím-részcím (mindez teljes, azaz a forrásoldal(ak)ra rámutató hiperhivatkozással kiemelve). Ennek maximális terjedelme szöveg esetében 4 sor + 1 hiperhivatkozás, kép esetében 1 db + 1 sor hiperhivatkozás lehet.

 7. A honlapokon felhasznált, nem saját készítésű anyagok felhasználása –a szerző legjobb és jóindulatú tudása szerint-, ingyenes. Amennyiben a honlapokon közölt bármely, ingyenesnek vélt anyag publikációja sértené bármely személy vagy jogi személy szerzői jogait, kéretik ezt azonnal a szerzőnek jelezni (info@gitariskola.hu). Az írásos értesítés kézhezvételét követően a vitatott anyag azonnal eltávolásra fog kerülni.

 8. A www.music-instrument-guitar.org és társlapjainak összes módosításával együtt az Artisjusnál és közjegyző által is védett szellemi alkotás.

A honlapokkal kapcsolatos, eddig történt konkrét jogi esetek tanulmányozhatók a Szerzői jogok című fejezetben.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A Pénzes-féle Gitáriskola az Ön személyes adatait a regisztráció során kizárólag saját piacfelméréseinek és hosszútávú marketing-stratégiáinak kidolgozása érdekében kéri. Az adatokat a hatályos EU-törvények szerinti szabályozásnak megfelelően őrizzük és dolgozzuk fel. Egyúttal megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk a személyes adatállomány védelme érdekében, amellyel a jogtalan hozzáférést, változtatást vagy terjesztést akadályozzuk meg.

 

A Pénzes-féle Gitáriskola gondoskodik az adatok biztonságáról, továbbá megteszi azokat a technikai, adminisztratív és jogi lépéseket, amelyek biztosítják, hogy a regisztráció során megadott adatok védettek legyenek.

 

A fórum használatával kapcsolatos nyilatkozat

 1. A Pénzes-féle Gitáriskola fórumának használatakor az általános etikai elvek irányadók.

 2. A moderátor törölni fog minden olyan bejegyzést, amely etikailag, üzletileg közvetlenül vagy közvetett módon hátrányos vagy sértő lehet bármilyen személyre vagy közületre.

 3. Kiemelten súlyos esetekben a Pénzes-féle Gitáriskola –az ellene irányuló jogi számonkérést megelőzendő-, archiválja a bejegyzést, értesíti az érintett feleket és megteszi a feljelentést a rendőrségen.

 4. Figyelem! A Pénzes-féle Gitáriskola fóruma összes bejegyzésének IP-címe és dátuma folyamatosan tárolásra kerül!