Rendszerkövetelmények

 

Minimális rendszerkövetelmények

A videók lejátszásának problémája

Videóhelyek pirossal jelölve

A honlap biztonságosságáról

 

Minimális rendszerkövetelmények

A videók lejátszásának problémája

 

A Gitáriskolán belül 2019. áprilisáig befejeződik a Flash-alapú FLV-videók cseréje modernebb, MP4 formátumra. A renoválás során minden videó elérése ellenőrzésre kerül.

 

Pénzes-féle Gitáriskola - Figyelem!

Ha egy videót nem tudunk elérni (vagy nem töltődött be), első körben próbáljuk meg a fejezetet frissíteni a böngésző lapfrissítő gombjával. Ezt az újrafrissítést többször is tegyük meg olyan fejezetek esetében, amelyek sok videót tartalmaznak, ekkor szinte garantált, hogy a szerver csak 3-4 frissítési kérelem után küldi a teljes videóanyagot!

 

Videóhelyek pirossal jelölve

 

A Gitáriskola alaposabb tanulmányozása során észrevehetjük, hogy sok helyen vannak ilyen feliratok:

 

szöveg szöveg szöveg

videó

 

Pénzes-féle Gitáriskola - Figyelem!

Ez éppen készülő videók helyeit jelöli, mögötte azonban még nincs lejátszható videó, ezek folyamatosan kerülnek beillesztésre!

 

A honlap biztonságosságáról

 

2017. januártól kezdve a Google Chrome böngésző az olyan weboldalakat, amelyek a titkosított HTTPS-protokoll nélkül gyűjtenek adatokat, nem biztonságosként kezdte el minősíteni. Ehhez később csatlakozott a Firefox is.

 

A Pénzes-féle Gitáriskolánál regisztráció esetében valóban javasolt a személyes adatmegadás, ám ennek sokszor semmi köze a valósághoz, azaz a legtöbben fiktív vagy becenéven regisztrálnak. A magam részéről a hiteles adatmegadást nem vagyok képes érvényesíteni, de valójában számomra is  tökéletesen mindegy. A legfontosabb, az OSIRE fizetése alapjában véve történhet névtelenül is, ám a vásárló önmagának okozhat problémát, ha fiktív adatokkal regisztrál, mert esetleges reklamáció vagy kérdés esetén nem tudunk kommunikálni egymással.

 

A Google biztonsági irányelveit én túlzottnak ítélem több okból:

Pénzes-féle Gitáriskola