Fórum

 

Bejelentkezés

 

Mostantól lehetőség van színvonalas szakmai és egyéb eszmecserékre, hiszen a Pénzes-féle Gitáriskola megnyitotta virtuális (in)fórumát. A fórum mottója tehát csakis az lehet:

 

"No most szólj hozzá!"

 

Remélem, hogy a fórumozás itt azzá válik, ami annak idején Göröghonban volt, azaz amikor Hephaisztosz, a kovácsok istene...

 

Hephaisztosz, a kovácsisten

 

...bepanaszolta Zeuszt az agóra előtt...

 

Zeusz

 

...amiért az nemecsekernősen fogalmazva einstandolta vadonatúj légkalapácsát, akkor előtte felállt, bemutatkozott és így mindenki tudta, hogy ki a vádló és a vádlott fél és hogy mi történt.

A szakmai és etikai színvonalról jómagam és az általam kijelölt moderátor(ok) fognak gondoskodni, még pedig a Szerzői jogok című fejezetben nyomon követhető etikai elvek alapján, amelynek végső érvényesítése -amint az a fejezetből kiderül-, akár jogi úton is lehetséges.

 

A fórumok regisztráció és bejelentkezés után érhetők el, használatuk előtt az alábbiakkal szükséges egyetértenünk:

  1. A Pénzes-féle Gitáriskola fórumának használatakor az általános etikai elvek irányadók.

  2. A moderátor törölni fog minden olyan bejegyzést, amely etikailag, üzletileg közvetlenül vagy közvetett módon hátrányos vagy sértő lehet bármilyen személyre vagy közületre.

  3. Kiemelten súlyos esetekben a Pénzes-féle Gitáriskola –az ellene irányuló jogi számonkérést megelőzendő-, archiválja a bejegyzést, értesíti az érintett felet és megteszi a feljelentést a rendőrségen.

  4. Figyelem! A Pénzes-féle Gitáriskola fóruma összes bejegyzésének IP-címe és dátuma folyamatosan tárolásra kerül!